ASIAKASREKISTERI

Asiakasrekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

MagicRocket tarjoaa palveluita pääsääntöisesti yritysasiakkaille ja asiakkaiden henkilötiedoista tallennamme vain yhteistyön kannalta välttämättömät perustiedot. Näitä ovat asiakasyrityksen yhteyshenkilön nimi, titteli, sähköposti ja puhelinnumero.

Rekisterinpitäjä

MagicRocket

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

MagicRocket
info@magicrocket.fi

Rekisteröidyt

Asiakasyritysten ja yhteistyökumppaneiden perustiedot sekä niiden yhteyshenkilöiden perustiedot.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Taloushallinnon kirjanpito

Rekisteriin tallennettavat tiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakasyrityksen yhteystiedot

  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen osoite

Asiakasyrityksen yhteyshenkilön yhteystiedot

  • Nimi
  • Titteli
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Asiakastiedot

  • Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@magicrocket.fi.

-Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

-Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietolähteet

Asiakkaalta itseltään saatavat tiedot asiakassuhteen syntyessä.

Tietojen luovutukset

Erikseen sovittaessa yrityksen yhteyshenkilön tiedot ilmoitetaan tarpeen vaatiessa myös yhteistyökumppaneille, jotka ovat merkittävästi mukana asiakasyrityksen projektin valmistumisessa. Tietoja luovutetaan yhteistyökumppaneille vain asiakasprojektiin liittyvän välttämättömän tarpeen vaatiessa ja lain puitteissa. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin tai muuten tarpeettomasti.

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja säilytetään pääsääntöisesti 3 vuoden ajan asiakasyrityksen viimeisimmän toimeksiannon jälkeen. Rekisterinpitäjällä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää kirjanpitoon liittyvä aineisto 10 vuoden ajan.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja käsittelee rekisterinpitäjä sekä kolmantena osapuolena tilitoimisto. Erikseen sovittaessa yrityksen yhteyshenkilön tiedot ilmoitetaan tarpeen vaatiessa myös yhteistyökumppaneille, jotka ovat merkittävästi mukana asiakasyrityksen projektin valmistumisessa.

Lomakkeet, uutiskirjeen tilaaminen ja kävijäseuranta

Jos täytät lomakkeen sivuillamme tai liityt uutiskirjeen tilaajaksi, sähköpostiosoittesi ja IP-osoitteesi tallennetaan käyttämäämme kolmannen osapuolen tarjoamaan markkinointijärjestelmään. Näitä tietoja käytetään lomakkeen täyttäneiden ja uutiskirjeen tilaajien käyntimäärien seurantaan sivustollamme. Omien tietojen poistamista voit pyytää koska tahansa lähettämällä meille sähköpostia. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Tällöin tietosi poistetaan järjestelmästä.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat selaimeesi, kun vierailet niillä. Ne sisältävät yleensä verkkosivuston nimen sekä yksilöllisen tunnisteen. Evästeet auttavat parantamaan käyttökokemustasi verkkosivustollamme, esimerkiksi muistamalla, millä sivuilla olet vieraillut.

Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemustasi: evästeiden avulla sivusto muistaa, että olet kirjautunut sisään. Jos täytät yhteydenottolomakkeen, käytämme evästeitä muistamaan tietosi seuraavaa kertaa varten.

Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä seurataksemme kävijämääriä ja miten käytät verkkosivustoamme, esimerkiksi millä sivuilla vierailet ja kuinka kauan vietät aikaa niillä. Tämä auttaa saamaan paremman käsityksen siitä, miten ihmiset käyttävät sivustoamme ja miten he saapuvat sivustollemme. Tämä auttaa luomaan parempaa palvelua ja liiketoimintaa.

Voit estää evästeiden tallentamisen selaimesi asetuksista, mutta tämä saattaa vaikuttaa verkkosivuston toimintaan. Selaimen asetusten muuttaminen suorittaminen riippuu käytössä olevasta selaimesta.